INSTALLATION OCH DELTAGANDE

Som medlem i panelen är du med och påverkar framtidens journalistik – både genom ditt surfbeteende, samt genom undersökningar som skickas till din e-post.

BETEENDE

Genom installation av en mobil-tracker tillåter du oss att följa ditt surfbeteende på webbläsare och applikationer.
All information kring registrering finns i det välkomstmail du fick om du blev utvald till panelen. Om du har problem med installationen vänligen kontakta oss på support@framtidensjournalistikpanelen.se
Om du av någon anledning inte vill dela ditt surfbeteende vid tillfällen kan du enkelt stänga av trackern, för att se slå på den igen.

Du kan också när som helst enkelt avinstallera trackern helt och därmed avsluta deltagandet i studien. All information kring avregistrering finns i välkomstmailet du fick när du blev utvald till panelen. Om du har problem med avinstallationen vänligen kontakta oss på support@framtidensjournalistikpanelen.se.
Notera dock att ingen belöning utgår om trackern avinstalleras helt innan studiens slut.

UNDERSÖKNINGAR

Genom registrering i panelen kommer vi under projektets gång skicka enkätundersökningar till dig med frågor kring din nyhetskonsumtion. Vi kommer skicka ca 4 undersökningar, som kommer ta ca 15 min att besvara. Enkäterna skickas till din e-postadress och besvaras online.

Mer om information om installation och deltagande hittar du i frågor och svar sektionen.